Legal notice

ZAŠČITA PRAVIC

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu allaboutcrypto.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last subjektov Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. ter je informativne narave. Vstop v katerokoli področje spletnega mesta allaboutcrypto.si pomeni, da se uporabnik strinja z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi tukaj. Pravno obvestilo in pogoji uporabe so pravno obvezujoči.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije in gradiva na spletni strani allaboutcrypto.si so informativne narave, zato subjekta Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. ne jamčita in ne prevzemata nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Oba subjekta se bosta trudila za optimalno delovanje spletne strani allaboutcrypto.si,  za najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar ne prevzemata nikakršnih odgovornosti in garancij za njeno nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran allaboutcrypto.si na lastno odgovornost.

Aljaž Berginc, Roman Berginc in vsi ostali, ki občasno sodelujejo v okviru All About Crypto, nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Vsebine naših delavnic, video javljanj in ostale informacije na omenjeni spletni strani ne predstavljajo finančnega, pravnega ali kakršnega koli drugega profesionalnega nasveta. Vlagatelj naj se pred nakupom posameznih finančnih instrumentov podrobno seznani z njihovimi lastnostmi in posvetuje z licenciranim svetovalcem.

Vlaganje v kriptovalute je visoko rizično in lahko se zgodi, da izgubite celoten svoj vložek. V špekulativne investicije vlagajte le denar, ki ga lahko mirno izgubite.

Niti subjekt Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani allaboutcrypto.si in njenih vsebin (priročniki, gradiva, videovsebine, ipd.) ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani, morebitne netočnosti informacij in gradiv na allaboutcrypto.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Subjekta tudi ne moreta biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Subjekta ne moreta biti odgovorna za škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe allaboutcrypto.si ali njenih vsebin, ki jih je uporabnik na njej ali z nje pridobil oziroma za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne glede na to, ali so bili uporabniki obveščeni o možnosti take škode.

Subjekta Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. se bosta trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzemata nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Subjekta Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. lahko stran allaboutcrypto.si ali njene vsebine spremenita, dodajata ali odstranita kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzemata nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV

Informacije in gradiva, ki so prikazana na straneh allaboutcrypto.si, lahko uporabnik naloži z mreže za njegovo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na allaboutcrypto.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa allaboutcrypto.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Subjekta Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. ne odgovarjata za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z allaboutcrypto.si. Prav tako ne moreta jamčiti in tudi ne sprejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco na svoji spletni strani allaboutcrypto.si in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost subjektov Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. za vse primere izključena.

Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani allaboutcrypto.si, na njej objavljeno vsebino in pridobljeno gradivo ter informacije na lastno odgovornost. Subjekta Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p. si pridržujeta pravico kadarkoli spremeniti to pravno obvestilo, ki je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato jih mora uporabnik spremljati na teh straneh. Z uporabo te strani kot uporabnik izkazujete in potrjujete, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

PRAVNI SUBJEKTI

Spletno stran All About Crypto in vse kar je z njo povezanega upravljata dva pravna subjekta, in sicer Aljaž Berginc s.p. in Roman Berginc s.p., a za dotični primer je vedno odgovoren tisti pravni subjekt, ki je stranki izdal račun. V kolikor uporabnik spletne strani ni ničesar kupil in se z zgoraj zapisanimi pravnimi pogoji ne strinja, mora nemudoma zapustiti spletno stran, saj je za vso morebitno nastalo škodo v celoti odgovoren sam.

Aljaž Berginc s.p.

Kardeljeva cesta 73, 2000 Maribor

Matična številka: 8848360000

Davčna številka: 80602576

 

Roman Berginc s.p.

Zlakovška cesta 1, 3214 Zreče

Matična številka: 8005834000

Davčna številka: 18092764

Your All About Crypto (version from 24.5.2021)

REGISTRATION